Persoonlijk

Therapeut Kim Boersema

Kim Boersema

Ik ben getrouwd en moeder van mijn kinderen.

Mijn enthousiasme voor dit vak is ontstaan doordat ik zelf heb ervaren wat therapie voor je kan betekenen, wanneer je het gevoel hebt er zelf niet uit te komen.
Ik zie therapie als een effectieve en hele natuurlijke benadering. Het geeft inzicht en bewustwording waardoor je meer balans, energie en plezier kunt gaan ervaren.

Mijn ervaring wil ik graag meegeven aan anderen die het gevoel hebben te zijn vastgelopen.
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in waar mensen zich mee bezighouden en vooral in de manier waarop ze dat doen. Deze interesse heeft tot gevolg gehad dat ik, na jaren werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg, heb besloten de vierjarige opleiding voor Gestaltherapeut te gaan volgen. Aansluitend heb ik aanvullende opleidingen gevolgd in de psychodiagnostiek, het begeleiden van relatieproblemen en systemisch werken.

Registraties

  • NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
  • NBTP, Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten
  • RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
  • SCAG, klachten- en geschillen afhandeling complementaire zorg

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Kim Boersema
Therapeut Rotterdam – Capelle aan den IJssel

Neem contact op