Ervaringen van cliënten

Therapie Rotterdam - Therapeut Kim

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Rotterdam – Kim

5 / 5 sterren –
“Kim is iemand waarbij wij het gevoel hadden alles te kunnen vertellen.”
Therapie Rotterdam – Kim

5 / 5 sterren –
“Wij hebben lang getwijfeld om samen in therapie te gaan.Dit was echter de beste beslissing ooit.Wij hebben Kim ervaren als een prettige en doortastende therapeut,die ons veel nieuwe inzichten heeft gegeven.”
Therapie Rotterdam – Kim

4 / 5 sterren –
“Deze vorm van therapie heeft ons in een kort tijdsbestek praktische tools gegeven om om te gaan met een situatie die wij als moeilijk ervaarden. Kim is een emphatische therapeut en zonder partij te kiezen kan zij snel schakelen. Daarnaast weet zij de kern te raken.”
Therapie Rotterdam – Kim

5 / 5 sterren –
“Om verder te kunnen in mijn leven moest er iets veranderen in mijn gedachtepatroon. Kim leert mij om op emotionele momenten van een afstandje naar mezelf te kijken en mijn ingebakken patronen te doorbreken. Kim legt feilloos de vinger op de zere plek. Verhelderend, praktisch en inspirerend. Soms confronterend, maar altijd positief.”
Therapie Rotterdam – Kim

5 / 5 sterren –
“Toen ik in therapie ging was ik gewend om alles heel rationeel te benaderen terwijl ik niet meer goed in staat was om ook naar de signalen van mijn lichaam te luisteren en te voelen. Daar was ik mij helemaal niet bewust van. Ook was ik steeds bezig met het verleden of de toekomst terwijl ik van Kim heb ervaren hoe ik dat veel bewuster kan inzetten zodat ik veel eerder signalen van mijn lichaam kan herkennen. Hierdoor ben ik veel beter in staat sturing te geven aan mijn eigen leven.
Het effect daarvan is een enorme verandering in de wijze waarop ik nu in het leven sta en dat voelt als een enorme rijkdom!”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op